ریسپانسیو

مشاغل فریلنسری – کدوم شغل‌ بهتره؟ +(درآمد ماهانه هر شغل)

مشاغل فریلنسری - ریسپانسیو

یکی از بهترین مزیت های کار کردن به صورت فریلنسری، آزادی عمل بالا در شیوه زندگی کردنه. شما دیگه مجبور نیستید ساعت 7 صبح از خواب بیدار بشید و ساعت 6 بعد از ظهر به خونه برسید. شما میتونید از داخل خونه، چند برابر یک کارمند، درآمد داشته باشید. و دیگه لازم نیست تا تفریحات رو به پنجشنبه و جمعه و سایر تعطیلات اداری موکول کنید!
اما قبل از اینکه وارد مسیر فریلنسری بشیم، باید به سه تا سوال مهم پاسخ بدیم.
1- کدوم یکی از مشاغل فریلنسری پولسازتره؟
2- یادگیری کدوم کار برای دورکاری راحت تره؟
3- بازار کار کدوم شغل فریلنسری بهتره؟

برای اینکه تونسته باشیم به این سوال ها بهترین پاسخ رو بدیم، ابتدا لازم بود تا به صورت مفصل راجب تک تک شغل های فریلنسری تحقیق کنیم و سپس با فریلنسرهای مختلف به گفت و گو بپردازیم. مقاله مشاغل فریلنسری، چکیده تحقیقات ماست و قراره به شما کمک کنه که با بهترین مشاغل فریلنسری آشنا بشید و خیلی سریع شروع به کسب درآمد کنید.

یکی از جذاب ترین مزیت مشاغل فریلنسری، آزادی عمل بالای ماست
یکی از جذاب ترین مزایای کار کردن به صورت فریلنسری، آزادی عمل بالای ماست.

لیست کامل مشاغل فریلنسری به همراه بررسی هر شغل

1-شغل ویراستاری

اگه عاشق دستور زبان و علائم نگارشی هستید و دوست دارید که اشتباهات رو اصلاح کنید، ویراستاری میتونه گزینه خوبی برای شما باشه. (البته توجه کنید که ویراستاری یکی از بی چالش ترین مشاغل فریلنسری هست و طبعا درآمد بالای هم نداره!) در این شغل شما مطالب وبسایتها، مجلات، کتب درسی، مقالات علمی و … رو میخونید، اشتباهاتش رو اصلاح میکنید؛ و در ازاش پول دریافت میکنید.

پیش نیاز : تسلط به دستور زبان و و علائم نگارشی.
میزان دشواری : 3.5/10
میزان فراوانی پروژه : 8/10
دسترسی به منابع یادگیری رایگان : 10/10
پتانسیل کسب درآمد : ماهانه 2 تا 5 میلیون.


 

2- شغل بلاگری

شاید تا حالا افرادی زیادی رو در اینستاگرام دیده باشید که در زمینه های خاصی مثل میکاپ، تغذیه، ورزش و … تولید محتوا میکنن و از جذب تبلیغات و فروش دوره آموزشی کسب درآمد میکنن. در دنیای مشاغل فریلنسری، این افراد رو به عنوان بلاگر یا اینفلوئنسر (فرد تاثیرگذار) مییشناسن.

اما درآمد بلاگری لزوما به فروش دوره و جذب تبلیغات خلاصه نمیشه. شما میتونید در زمینه کسب و کار خودتون بلاگری کنید و فروش محصولات و خدماتتون رو چند برابر کنید.

پیش نیاز : داشتن تخصص در یک زمینه خاص- آشنایی با تولید محتوا جذاب- آشنایی با اپلیکیشن های ویرایش عکس و فیلم- فعالیت مستمر و صرف زمان زیاد در اینستاگرام (هر روز باید پست و استوری های جذاب بذارید)
میزان دشواری : 7.5/10
دسترسی به منابع یادگیری رایگان : 7/10
پتانسیل کسب درآمد پس از جذب مخاطب (برای فروش دوره آموزشی) : ماهانه 3 تا 500 میلیون.
پتانسیل کسب درآمد پس از جذب مخاطب (برای جذب تبلیغ) : ماهانه 3 تا 100 میلیون.
پتانسیل کسب درآمد پس از جذب مخاطب (برای فروش محصول و خدمات) : ماهانه 20 تا 200 میلیون.


مقاله پیشنهادی : آموزش رسم بوم ناب(ویژه راه اندازی کسب و کار)
اگه میخوای کسب و کار فریلنسری خودت رو شروع کنی، برای تضمین موفقیتت بهت پیشنهاد میدم تا اول برای خودت یه بیزینس پلن یا بوم کسب و کار رسم کنی. تو مقاله زیر صفر تا صد رسم بوم ناب رو همراه با مثال به شما آموزش دادیم. پس به هیچ عنوان از دستش نده!


 

3- شغل صداپیشگی یا گویندگی

تا حالا به صداهایی که داخل تیزرها منتشر میشه فکر کردی؟! جالبه بدونی که این صداها لزوما توسط صداپیشگان حرفه ای تهیه نمیشه! در نتیجه اگر فکر میکنی که صدای خوبی داری، یکی از پردرآمد ترین مشاغل فریلنسری منتظر تو هستش! خب حالا چجوری باید استارت زد؟
پیشنهاد ریسپانسیو به شما اینه که همین حالا شروع به ساختن کلیپ های جذاب برای داشتن نمونه کار کنید. بعدش نمونه کارها رو در داخل اکانت فریلنسری خودتون تو سایت های فریلنسینگ مثل پونیشا آپلود کنید. و در آخر برای پروژه های گویندگی، پیشنهاد خودتون رو ارسال کنید. به صورت روزانه پروژه های زیادی تو زمینه گویندگی کتاب صوتی، گویندگی تیزرهای تبلیغاتی، فیلم یا حتی بازیهای ویدئویی منتشر میشه و شما میتونید به یکی از قدرتمندترین فریلنسرها تو این زمینه تبدیل بشید.

پیش نیاز : آشنایی با اصول گویندگی- آشنایی با نرم افزارهای ادیت صدا- داشتن میکروفون حرفه ای
میزان دشواری : 6/10
میزان فراوانی پروژه : 5/10
دسترسی به منابع یادگیری رایگان : 8/10
پتانسیل کسب درآمد : ماهانه 3 تا 13 میلیون.


 

4- شغل مترجمی

اگه به زبانی غیر از زبان مادری مسلط هستی، بهتره بدونی که این مهارت در بین مشاغل فریلنسری خیلی متقاضی داره. روزانه کلی پروژه برای ترجمه مقالات، کتابها، متن فیلم، مستند، اسناد قانونی، پادکست ها و … داخل سایت های فریلنسینگ آپلود میشه و شما میتونید درامد خوبی از انجام دادن این پروژه ها داشته باشید.

پیش نیاز : تسلط کامل به یک زبان خارجی.
میزان دشواری : 6/10
میزان فراوانی پروژه : 7.5/10
دسترسی به منابع یادگیری رایگان : 6.5/10
پتانسیل کسب درآمد : ماهانه 4 تا 13 میلیون.


مقاله پیشنهادی :روش‌های کسب درآمد دانشجویی
توی این مقاله ما روش‌های کسب درآمد (100درصد عملی) رو برای دانشجویان ایرانی بررسی کردیم و بهترین ها رو برای شما انتخاب کردیم.

معرفی مقاله کسب درامد ویژه دانشجویان
معرفی مقاله کسب درامد ویژه دانشجویان

 

آشنایی با بهترین شغل های دورکاری

5- شغل گرافیست

استفاده از طرح های گرافیکی جذاب یکی از نیازهای ثابت هر کسب و کاره فعال در دنیای دیجیتاله. و این موضوع باعث شده تا طراحی گرافیکی، تبدیل به یکی از پر پروژه ترین مشاغل فریلنسری بشه.
اگه به طراحی و خلق آثار گرافیکی علاقه دارید و دوست دارید تا با نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ، ایلستریتور، فیگما و … کسب درآمد کنید. همین الان شروع به ساختن یک پورتفولیو جذاب برای معرفی نمونه کارهاتون کنید. به راحتی در داخل خونه کارهاتون رو انجام بدید و درآمد بالایی در ماه داشته باشید.

پیش نیاز : تسلط نسبی به نرم افزارهای گرافیکی مثل فوتوشاپ.
میزان دشواری : 5.5/10
میزان فراوانی پروژه : 8.5/10
دسترسی به منابع یادگیری رایگان : 10/10
پتانسیل کسب درآمد : ماهانه 3 تا 12 میلیون.

طراحی گرافیکی یکی از پر تقاضا ترین مشاغل فریلنسری
طراحی گرافیکی یکی از پر تقاضا ترین مشاغل فریلنسری

 

6- شغل ادمینی شبکه های اجتماعی

ادمین بودن یا مدیریت شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و تلگرام از پرطرفدارترین مشاغل فریلنسری هستش. به عنوان یک ادمین، وظیفه شما پاسخگویی به دایرکتها، تعامل با کاربران در بخش کامنتها و قرار دادن پست های مختلفه.
اگه به این کار علاقه دارید، سعی کنید تا یک کانال و پیج برای نمایش مهارت خودتون بسازید و در اون پست ها و استوری های جذاب قرار بدید. بعد از اینکه نمونه کار شما آماده شد، کافیه تا رزومه خودتون + لینک شبکه هایی که مدیریتش رو بر عهده دارید برای آگهی های مختلف ارسال کنید و شروع به کسب درآمد کنید.

پیش نیاز : آشنایی با اصول تولید محتوا جذاب- تسلط نسبی به کار با اپلیکیشن های ویرایش عکس و فیلم مثل اینشات
میزان دشواری : 5/10
میزان فراوانی پروژه در بین مشاغل فریلنسری : 6/10
دسترسی به منابع یادگیری رایگان : 10/10
پتانسیل کسب درآمد : ماهانه 4 تا 15 میلیون.


مقاله پیشنهادی : کسب درآمد با گوشی

معرفی بهترین روش های کسب درآمد با گوشی (کاملا قابل اجرا در ایران) + پتانسیل کسب درآمد هر شغل

معرفی مقاله کسب درآمد با گوشی
معرفی مقاله کسب درآمد با گوشی

 

آیا میدونستید، کپی رایتینگ یکی از پولسازترین مشاغل فریلنسری هستش؟

7- شغل کپی رایتر

یکی دیگه از مشاغل فریلنسری که میتونید تو خونه انجام بدید کپی رایتری هست. خب حالا میپرسی کپی رایتر چه کسیه؟ کسی که با تکیه بر تکنیک های نویسندگی و رعایت اصول بازاریابی محتوایی برای هر مجموعه‌ای که قصد فروش کالا یا خدمات داشته باشه مطلب می‌نویسه و فروش اون برند رو افزایش میده. حالا این متن ها چی میتونه باشه؟ شعار یه برند، متن تبلیغاتی یک تیزر، متن تبلیغاتی یک بیلبورد، متن معرفی یک محصول یا خدمت و …..

پیش نیاز : خلاقیت بالا، مسلط به تکنیک های نویسندگی، تسلط نسبی با علم فروش و تبلیغات.
میزان دشواری : 7/10
میزان فراوانی پروژه : 4/10
دسترسی به منابع یادگیری رایگان : 5/10
پتانسیل کسب درآمد : ماهانه 4 تا 30 میلیون.


 

8- شغل عکاسی

عکاسی یکی از جذابترین مشاغل فریلنسری هستش که میتونه با موضوعات مختلفی مثل طبیعت، محصول، اجتماعی و … انجام یشه. اگه به عکاسی علاقه داری و یک اتاق اضافی تو خونه داری میتونی اون رو به یک استودیو تبدیل کنی و ضمن عکاسی، کار ویرایش و روتوش عکس های مختلف رو هم بصورت دورکاری انجام بدی.
اگر ایده بزرگتری داری میتونی با ساخت یک پورتفولیو و انتشار نمونه کارهات در وبسایت شخصی و در نهایت جذب مشتری از گوگل، مشتریهای زیادی رو از بازار هدف های مختلف کارت، جذب کنی.
(مثلا اگه بازار هدفت فروشندگان محصوله، میتونه برای عبارت کلیدی عکاسی حرفه ای از محصول، در بلاگ سایتت تولید محتوا کنی و بعد از رسیدن به صفحه اول گوگل کلی مشتری جذب کنی!)

پیش نیاز : داشتن دوربین با کیفیت، آشنایی با تکنیک های مختلف عکاسی و ویرایش تصویر.
میزان دشواری : 6/10
میزان فراوانی پروژه : 4/10
دسترسی به منابع یادگیری رایگان : 9/10
پتانسیل کسب درآمد : ماهانه 3 تا 8 میلیون.

بدون شک عکاسی یک از جذاب ترین مشاغل فریلنسری هستش!
بدون شک عکاسی یک از جذاب ترین مشاغل فریلنسری هستش!

 

9- شغل تصویرگری (Illustration)

یکی از خلاقانه ترین مشاغل فریلنسری، کار تصویرگری یا ایلاستریشن هستش. به طور کلی تصویر گری یعنی خلق تصاویری که بتونه به خوبی یک مفهوم خاص رو انتقال بده. اگه شما فرد خلاقی هستید و از رسم طرح های مفهومی جذاب لذت میبرید؛ این شغل کاملا مناسب شماست.
در حال حاضر استفاده از هنر تصویرگری به خوبی در تبلیغات بیلبوردی، پوستر ها، فروشگاه های اینترنتی و معرفی خدمات برندهای مختلف جا افتاده و جایگاه خوب و کاملا رو به رشدی در سطح جهانی داره.

پیش نیاز : خلاقیت بالا و تسلط به نرم افزارهای گرافیکی.
میزان دشواری : 6/10
میزان فراوانی پروژه در بین مشاغل فریلنسری : 4/10
دسترسی به منابع یادگیری رایگان : 5/10
پتانسیل کسب درآمد : ماهانه 4 تا 20 میلیون.

 

چطوری اولین نمونه کارهای فریلنسری رو ایجاد کنیم؟

همونطور که می‌دونید، وارد شدن به فریلنسینگ نیازی به سابقه کار نداره و به جاش، نمونه کارهای فریلنسری یک جور معرفی شما برای کارفرماها هست. حالا این سوال پیش میاد که وقتی تا به حال کاری انجام ندادیم، چطوری نمونه کار ایجاد کنیم؟ در روزهای اول قبل از گرفتن اولین پروژه می‌تونید تمرین‌های حین یادگیری مهارت که نشون دهنده سطح فعلی شما هستن رو به عنوان نمونه کار در نظر داشته باشید.

غیر از این، ایجاد کردن پروژه‌های فرضی می‌تونه روشی موثر برای ساخت نمونه کار باشه به این صورت که مثل کارفرما، یک پروژه رو ایجاد کنید و خودتون اون رو به انجام برسونید.

انجام پروژه‌های دوستان و نزدیکان در اول کار هم یکی از روش‌های ساخت نمونه کار هست چون اصولا اون‌ها به خاطر آشنایی و اعتمادی که به ما دارن، به سادگی پروژه رو به ما می‌سپرن و همین می‌تونه اولین نمونه کارهای ما رو ایجاد کنه.

عموما اولین نمونه کار فریلنسری از تمرین‌های اولیه، پروژه‌های فرضی و پروژه‌های اطرافیان به دست میاد.
عموما اولین نمونه کار فریلنسری از تمرین‌های اولیه، پروژه‌های فرضی و پروژه‌های اطرافیان به دست میاد.

بهترین مهارت های فریلنسری کدام اند؟

یکی از مزایای مشاغل فریلنسینگ اینه که شما رو در انتخاب مهارت آزاد می‌ذاره و اجازه میده شغل مورد علاقه خودتون رو به شیوه فریلنسری انجام بدید ولی در این بین، بعضی از موارد هستن که به خاطر بالا بودن نیاز جامعه به اون و بالا بودن سطح درآمد، به بهترین مهارت های فریلنسری تبدیل شدن. برخی از این مهارت‌ها عبارت اند از: طراحی سایت، برنامه‌نویسی، سئو، طراحی گرافیک، تولید محتوا و …

مقاله مشاغل فریلنسری به صورت مداوم آپدیت میشه و روز به روز شغل های جدیدتری به این لیست اضافه میشه.
هر سوالی درباره کارهای دورکاری دارید، پایین همین پست از ما بپرسید!

شاید علاقه مند باشید

1403 ©  تمامی حقوق برای وب سایت ریسپانسیو محفوظ است.